miércoles, 2 de diciembre de 2015

Inspiració per passar un Nadal a Sant Cugat


Avui s’han encès els llums. Sense pressa i sense pausa s’apropa el Nadal. Una època màgica pels nens i, a vegades, un època estressant pels pares. Les vacances escolars s’acosten i tant si marxeu tots els dies -o només uns pocs- aquí teniu alguns plans que us poden servir com a inspiración.


1.- Decoració nadalenca:
Al Casal de Mirasol realitzen un taller de decoració nadalenca el proper divendres 11 de desembre.  Si voleu més informació podeu clicar aquí 

2.- ¿Patines?
Per patinar a l’aire lliure no fa falta anar-se’n ben al nord. Enguany es podrà gaudir d’una pista de gel ubicat al Carrer Josefina Mascareñas (al costat de l’aparcament de la Casa de Cultura).  Estarà en funcionament des del 4 desembre fins al 10 de gener.

3.- Fira de Nadal
Què és un Nadal sense una Fira? Com no podia ser d’un altre manera, un any mes la fira de nadal està instal·lada a la Plaça Octavià. Des del 28 de novembre i fins el 20 de desembre s’instal·laran amb casetes de fusta al centre de la plaça en horari de 10 a 21 h. Tens temps per apropar-te fins al 20 de desembre.

4.- Una biblioteca, un espai per gaudir de la lectura
Efectivament. Una biblioteca no és només un espai on anar a estudiar. És un espai on poder gaudir d’una bona estona amb el nens. La Biblioteca del mercat de Mira-sol té un espai dedicat pels mes petits, tancat per no molestar a la resta d’usuaris i on es pot seure a terra i llegir un bon llibre amb ells.

5.- Taller infantil de pintura facial 

Si tens fills d’entre 3 a 10 aquest pla t’interessa. El proper 27 de desembre, al Centre Comercial de Sant Cugat, els teus fills podran sortir de Spiderman, princesa Elsa, el rei lleó…. Del que ells vulguin!

6.- Disney Live al Teatre Auditori de Sant Cugat
Mickey i Minnie Mouse, Donald i Goofy, Ariel, Sebastià, Úrsula, Yasmin, Aladdín i el Geni, Woody, Buzz i Jessi,. Tots estarán allà. Hip hop, pop, swing o reggae. Si teniu l’oportunitat d’anar a aquest espectacle podreu gaudir d’una estona cantant cançons conegudes de les pel.lícules preferidas dels més petits (Toy Story, Aladdin o La Sirenetta). Si vols més información clica aquí

   




No hay comentarios:

Publicar un comentario